Lukiopaikan vastaanottaminen 14.–28.6.2018

Tieto opiskelupaikasta julkaistaan aikaisintaan 14.6.2018. Lukioon valittujen nimet löytyvä täältä, niiden hakijoiden osalta, jotka ovat antaneet julkaisuluvan. Opiskelijaksi valituille lähetetään postitse valintapäätös viimeistään 18.6. alkavalla viikolla.

Opiskelupaikka on vastaanotettava 28.6.2018 mennessä. On suositeltavaa, että lukiopaikka otetaan vastaan käymällä lukiolla. Tuo mukanasi peruskoulusta saamasi opiskelutietolomake täytettynä ja ota mukaan päättötodistuksesi. Haukilahden lukiossa tutorit ottavat sinut vastaan opiskelijaksiottopäivinä 14-15.6 klo 9-15 välillä. Tällöin saat hyödyllistä tietoa opintojen aloittamista varten.

Mikäli et pääse itse käymään lukiossa, ole yhteydessä rehtoriin tai koulusihteeriin jos sinulla on kysymyksiä paikan vastaanottamiseen tai opiskelujen alkuun liittyen