LUKIOPAIKAN VASTAANOTTAMINEN

Tieto opiskelupaikasta julkaistaan aikaisintaan 13.6.2019. Luvan tiedonjulkaisuun hakuvaiheessa antaneiden uusien opiskelijoiden nimet tulevat tuolloin näkyviin www.espoo.fi/lukiovalinnat sivustolle sekä koulun omille sivuille www.haukilahdenlukio.fi. Sähköisen asioinnin luvan antaneet opiskelijat saavat tiedon opiskelijavalinnasta sekä linkin paikan vastaanottamiseksi omaan sähköpostiin. Suosittelemme ottamaan paikan vastaan sähköisesti välittömästi linkin saavuttua. Tarvittaessa paikan voi ottaa vastaan myös olemalla yhteydessä lukion kansliaan. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan 27.6.2019 mennessä.

Kaikki lukioon valitut ovat tervetulleita tutustumaan lukioomme torstaina 13.6.2019 klo 9-15. Paikan päällä pääset näkemään tiloja tutoropiskelijoiden johdolla sekä saat lisätietoja lukioon liittyen. Seuraava vastaava tilaisuus pidetään maanantaina 2.8.2019 klo 10-13. Opiskelijoille tehdään 1. jakson lukujärjestykset valmiiksi koulun alkuun mennessä, joten kurssivalintoja ei tarvitse päättää ennen opintojen aloitusta.