Otaniemeen!

Otaniemeen!

Haukilahden lukio toimii elokuusta 2016 Aalto-yliopiston kampuksella. Pääosa opetuksesta on lukion sydänrakennuksessa, Laineessa, osoitteessa Tekniikantie 3. Käytössä on myös opetustiloja Teknillisen fysiikan laitoksella (Otakaari 1), Taiteen laitoksella (Otakaari 1), Kemian laitoksella (Vuorimiehentie 1) ja Otahallissa (Luolamiehentie 7).  Alueen karttaa pääsee katsomaan linkistä http://www.aalto.fi/fi/about/campuses/campus_maps/  Kartta länsimetrosta on täällä.

Olemme osa Espoon sivistystoimen Joustavat oppimisen tilat -hanketta (JOT). Hankkeessa koulujen oppimisympäristöjä kehitetään vastaamaan uusiutuvan oppimisen tarpeisiin. Tavoitteena on löytää joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, joissa tilat, työvälineet ja toimintakulttuuri tukevat oppilaille ominaisia työskentelytapoja. Samalla ne innostavat oppilaita ja opettajia uudenlaiseen, aktiiviseen oppimiseen ja lisäävät viihtymistä.

JOT-hankkeessa koulu nähdään palveluna, ei vain rakennuksena. Koulutilat halutaan avata koko yhteisön käyttöön. Vastaavasti lähiympäristön tiloja ja resursseja pyritään hyödyntämään monipuolisesti. Lisätietoja hankkeesta saa Facebookista osoitteesta https://www.facebook.com/groups/JOTESPOO/

Käytännöllistä tietoa esimerkiksi kampusalueella liikkumisesta saa tästä. Lukion esittelyesitys on tässä.

Alla on kuvia uusista tiloista.