Haukilahden lukio

Haukilahden lukio on uudenlainen lukio Aalto-yliopiston kampuksella Otaniemessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Joustavat tilaratkaisut ja yliopiston läheisyys mahdollistavat kannustavan oppimisympäristön ja yhteistyön korkea-asteelle. Lukion ilmapiiri on lämmin ja yhteisöllinen. Tilaratkaisujen ansiosta verkostoituminen ja tiimityö voivat olla osa opiskeluarkea. Oma rauha ja toimivat opiskelijahuoltopalvelut ovat myös taattuja. Aktiiviset opiskelijat ja tutorit luovat välittävän opiskeluilmapiirin. Laadukas opetus ja ohjaus sekä monipuolinen kurssitarjonta aina matemaattisista aineista reaaliaineisiin, kieliin ja taito- ja taideaineisiin antavat eväät erinomaisiin ylioppilastutkintotuloksiin ja jatko-opintoihin.

Sivuilta löydät tietoa Haukilahden lukiosta ja sen ajankohtaisista tapahtumista. Sivusto tarjoaa myös kattavan tietopaketin opiskelusta Haukilahdessa yleislinjalla ja urheilulinjalla. Opiskelijan sivuilta löytyy opinnoissa tarvittavat asiat aina lukion aloituksesta ylioppilaskirjoituksiin ja jatko-opintoihin asti. Pohtiessasi hakemista Haukilahden lukioon, löydät lisätietoja Hae meille-sivulta ja ottamalla yhteyttä lukion henkilökuntaan.

lukio numeroina

470 opiskelijaa

30 opettajaa

130 urheilijaa

8,58 Viimeisin sisäänpääsykeskiarvo yleislinjalle

Kuva1.jpg

Tarinamme

Haukilahden lukio Otaniemessä? Innostava ilmapiiri ja laadukasta opetusta? Huippu-urheilua ja oppimista? Millainen lukio on kyseessä?

Haukilahden lukiolla tapahtuu

Tietoa ja kuvia Haukilahden lukion ajankohtaisista tapahtumista