Haukilahden lukioon haetaan yhteishaussa. Hakuaika 18.2.–10.3.2020 klo 15.00. Sähköinen hakulomake täytetään osoitteessa www.opintopolku.fi (suomi) tai www.studieinfo.fi (ruotsi).

• Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Haukilahden lukioon tiistaina 4.2.2020 klo 18.00.

• Avoimet ovet järjestetään keskiviikkona 15.1.2020 ja tiistaina 21.1.2020 klo 13.30.

yleislinja

Lukion yleislinjalla laadukas opetus ja ohjaus, sekä monipuolinen kurssitarjonta aina matemaattisista aineista reaaliaineisiin, kieliin ja taito- ja taideaineisiin antavat eväät erinomaisiin ylioppilastutkintotuloksiin ja jatko-opintoihin.

urheilulinja

Haukilahden lukio on Espoon johtava oppilaitos urheilun ja lukio-opiskelun yhdistämisessä.Katso alta urheilulinjan esittely. Urheilulinjalle hakevat täyttävät myös urheiluoppilaitoksen hakulomakkeen. Hakulomakkeen löydät tästä linkistä.