opinto-ohjaus haukilahden lukiossa

Opinto-ohjaajat

Haukilahden lukion opinto-ohjauksesta vastaavat opinto-ohjaajat Antti Humalamäki (A, B ja C -luokat) ja Henri Huovinen (luokat D, E ja F sekä 4. vuoden opiskelijat). Opinto-ohjaajat ovat tavattavissa maanantaista perjantaihin. Päivystysajat ovat MA ja KE klo 9.00-10.30. Opinto-ohjaajat ovat tavoitettavissa myös puhelimitse ja Wilman välityksellä.

Opinto-ohjaajat tukevat ja rohkaisevat opiskelijaa tulevaisuuden suunnittelussa ja valintojen tekemisessä. Ohjauksen keskiössä on jatkokoulutusvalinta, ylioppilaskirjoitusten suunnittelu ja oma urapohdinta. Opinto-ohjaajat auttavat opiskelijoita myös lukioaikaisten opintojen suunnittelussa ryhmänohjaajien ohella. Ohjausta toteutetaan joustavasti ja monimuotoisesti. Se sisältää henkilökohtaista, sähköistä ja luokka- tai pienryhmämuotoista ohjausta.

Ryhmänohjaajat

Ryhmänohjaajat toimivat opiskelijoiden lähiohjaajina ja seuraavat muun muassa kurssikertymää ja opiskelijoiden poissaoloja sekä suorituksia. Opiskelijat voivat kääntyä ryhmänohjaajien puoleen kaikissa opiskeluun liittyvissä asioissa. Ryhmänohjaajan tavoittaa parhaiten Wilma-viestillä. Ryhmänohjauksessa järjestetään myös ohjaustuokioita.